Wie

DUVAL Bedrijfsondersteuning dat ben ik, Karin Verhoef – de Vaal.
In 2015 heb ik DUVAL Bedrijfsondersteuning opgestart. Je zou dus kunnen zeggen een nieuwkomer in ondernemersland, maar het tegendeel is waar!

Ik heb samen met mijn man en compagnons een eigen bedrijf maar vind het na 23 jaar tijd om het nest gedeeltelijk te verlaten en zelfstandig mijn vleugels uit te slaan door het starten van een eigen bedrijf. Mijn ondernemerskracht is gebaseerd op meer dan 30 jaar werkervaring waarvan de beginjaren in loondienstfunctie.
En dat ik afkomstig ben uit een gezin waarvan mijn ouders kleine zelfstandigen waren speelt zeker een grote rol. Het aanpakken en doorzetten is ons met de paplepel ingegoten.

Mijn kernkwaliteiten zijn: klantgerichtheid, flexibiliteit, snelheid, discretie, punctualiteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben er van overtuigd dat ik u kan ontlasten door werk uit handen te nemen. Extra hulp kan bijvoorbeeld nodig zijn door ziekte, bij verlof of piekperiodes. U betaalt een afgesproken bedrag per uur of per opdracht en de voortgang van het werk is gegarandeerd zonder dat u extra personeel hoeft aan te trekken. DUVAL Bedrijfsondersteuning levert precies het aantal werkuur waar u behoefte aan hebt.

Waarom

Mijn passie ligt bij kleine en middelgrote ondernemingen en verenigingen. Daar waar in korte en daadkrachtige stappen beslissingen genomen kunnen worden. Juist op deze manier ontstaat er veel ondernemerskracht en die ondernemerskracht wil ik graag versterken met praktische ondersteuning daar waar op dat moment de helpende hand nodig is.